Her finner du oss

Kriterier Kretsbannerkonkurransen 2017

Gamle nettsider

Savner du noe informasjon fra de gamle nettsidene finner du dem på lenken under

Ledertrening

Som leder i Norges speiderforbund tilbys du kursing som gjør deg kjent med speidingens organisering, idealer og metodikk. Kursene har varierende lengde fra noen timer til en hel helg, og settes ofte opp slik at en får flere kurs over en helg.

I Hordaland har vi laget våre egne kurs for trening av peffer og ledere. Disse er basert på NSFs kurs med noe utdyping. Kursene spenner fra innføringskurs for deg som er ny som speiderleder i voksen alder, til ettårige kurs for unge ledere. Lenken under beskriver kursene KLUS - VERDANDE - SKULD - ELFUL.

Treningsprogram

Tips og ideer til godt innhold på speidermøtene finner du på Speiderbasen til Norges speiderforbund. Her kan du søke deg frem til program og innhold innen mange tema og varigheter enten en skal ha et møte eller en tur. Sjekk ut lenken under.

Aldri t/ rådløs

Hordaland krins har til nyttår 2015/2016 publisert et eget tipshefte med gode ideer til speidermøter og turer. Innhold er laget av Louise Pettersen, delvis samlet inn fra grupper i kretsen. Heftet kan kjøpes på Speidersenteret til en subsidiert pris kr. 100,00

Vår historie

Skjema for reise- og utleggsdekning i kretsen

Dersom du har hatt utlegg på vegne av kretsen skal nedenforstående skjema benyttes for refusjon. Husk å avklare med daglig leder eller ansvarlig for arrangementet du har utlegg til før du handler.
Kretsen har fakturaavtaler i flere butikker som kan brukes, slik at du slipper å ha utleggene selv. Ta kontakt med daglig leder for nødvendig info. Kjøring med privat bil godtgjøres med kr 2,- pr kilometer, og skal godkjennes på forhånd.

Politiattest

Gruppeledere som trenger politiattest finner nødvendig dokument fra kretsleder i filen under.

Referat fra kretsstyremøter

Referat fra kretsting

Her kommer referater fra kretsting

Annonse
Vannkanten bingo