Stilling ledig - sommerjobb

Sommerjobb!
Kretsen organiserer sommerleir og sommerskole med friluftsliv om sommeren. Vi søker derfor etter aktivitetsledere for sommeren 2017.

Friluftsleiren
Friluftsleiren har kretsen arrangert siden 2005. Leiren arrangeres nå på vårt leirsted Kvamsøy i Øystese. Deltakerne kommer mandag formiddag og drar hjem fredag ettermiddag. På leiren lærer deltakerne om det enkle friluftslivet gjennom aktiviteter som padling, fisking, orientering, roing, seiling, rapellering, spikking, matlaging på bål, bygge gapahuk, sette opp telt osv.
Se nettsidene til Friluftsleiren for mer info (lenke under).

Friluftsleiren arrangeres de siste to ukene av skolens sommerferie:
Uke 1: 31. juli - 4. august
Uke 2: 7. august - 11. august

Staben på Friluftsleiren må senest være på Kvamsøy tidlig søndag morgen for forberedelser før første uke, og påregne hjemreise i løpet av lørdagen etter siste leiruke. Helgen i mellom er fri.

Friluftsskole
Friluftsskolen er et tilsvarende konsept til Friluftsleiren, rettet mot de litt yngre deltakerne, og uten overnatting (en overnatting torsdag-fredag). Opplæring i grunnleggende friluftsliv er målet her også.

Friluftsskolene arrangeres til følgende tider:
Uke 1: 26. - 30. juni (første uke av skolens sommerferie)
Uke 2: 9. - 13. oktober (skolens høstferie)


Vi ser etter:

Leirsjef for Friluftsleiren
Leirsjef har hovedansvar for Friluftsleiren under leiruken. Leirsjef må være fyllt 18-20 år, ha god friluftskompetanse og helst ha deltatt som aktivitetsleder på Friluftsleiren tidligere.

Aktivitetsledere Friluftsleiren
Aktivitetsleder har ansvar for å lære opp deltakerne i de forskjellige aktivitetene. Den har ansvar for en gruppe (patrulje) på inntil 8 deltakere som en følger opp gjennom hele uken de er på leir.
Aktivitetsledere til Friluftsleiren bør ha god friluftskompetanse, like å instruere barn og gjerne ha erfaring som patruljefører/ leder. Alder fra 17 år.

Hovedleder Friluftsskolen
Hovedlederne har ansvar for å følge opp aktivitetsleder og assistenter under Friluftsskolene, og er ansvarlig for tilrettelegging av de forskjellige aktivitetene. Hovedlederene er fyllt 18 år, har høy friluftskompetanse og erfaring som speiderleder/ patruljefører.

Aktivitetsleder/ assistent
Aktivitetsleder/ assistent er ansvarlig/assistent for gjennomføring av aktiviteter på Friluftsskolene. Aktivitetsledere/ assistenter har god friluftskompetanse, og bør ha erfaring som patruljefører. Aktivitetslederne er 17 år eller eldre, assistentene er 15 år eller eldre.

Søknad på stillingene rettes til daglig leder i Hordaland krins - se under. Søknadsfrist 15. mars 2017.


Annonse
Fritid-sport2