Lørdag 5. mars, 18.00

iScout

Bergen Student Speidergruppe (BSSG) arrangerer i år iScout.
Ett kjempe kjekt arrangement for rovere. Ta turen rundt jorden uten å forlate Bergen. Når en melder seg på får en tilsendt mange praktiske og teoretiske oppgaver som skal løses. Her er alle i som deltar fra Speidersenteret på lag, jo flere jo bedre, og gøyere. Bli med da vel.

Kort forklart: iScout er et spill der man i lag på 10 til 30 skal utføre utfordringer for å få Travel Credits, med Travel Credits kan man kjøpe Travel Questions og for hvert riktige svar vil man få ett Travel Point. Man kan også få Travel Points ved å fullføre prosjekt. Laget som på slutten av spillet har flest Travel Point vinner.

Vi kommer til å bevege oss rundt i byen for å gjøre de forskjellige oppgavene, men være mest på speidersenteret.


Men hva gjør det internasjonalt?
Konkurransen er internasjonal, og 10 000 speidere fra 18 land over hele verden vil delta. Travel Questions og utfordringer vil vi finne på nettsiden til iScout når spillet har startet, og vi vil sende inn bilder/filmer dit for å få poeng. Travel Questions handler om land, kulturer og steder rundt om i verden, og for å svare er det bare å markere et sted på Google Maps.

Praktisk info
Selve spillet varer i 4 timer, men vi møter opp 1 time før start for å gjøre oss klar og bli kjent med reglene, og etter konkurransen tar det 1 time før resultatet kommer. La oss prøve å slå de andre lagene i Norge! Vi fikser noe enkel mat i løpet av kvelden.

  • Speidersenteret i Bergen
  • Anna Larsen Rossvang, 90020483
  • Tirsdag, 1. mars
  • Meld deg på
  • Påmeldte:
Annonse
Grasrotandelen