Fredag 22. september, 18.30 - Søndag 24. september, 14.30

TRINN 1 - Grunntreningskurs

Kurset har disse modulene:
* Speiding og ledelse: Her får du lære om hvilke forventninger og muligheter du har som speiderleder i Norges speiderforbund. Du får også en innføring i speidingens idé og verdigrunnlag og speidermetoden.

* Speiderprogram og speiderfriluftsliv: Her får du en grundig innføring i hvordan speiderprogrammet er bygd opp, og hvorfor vi har et speiderprogram. I tillegg får du lære hvordan vi bruker friluftsliv som ramme og arbeidsmetode i Norges speiderforbund.

* Planlegging av speideraktiviteter: Her får du lære hvordan du kan planlegge gode speidermøter med utgangspunkt i speiderprogrammet. Vi gir deg også gode verktøy som du kan bruke i planleggingen av speiderarbeidet.

* Trygge speideraktiviteter: Her gir vi deg kompetanse og verktøy til å kunne planlegge trygge og sikre speideraktiviteter og -turer, slik at alle speidere føler seg trygge og inkludert i speideren.

Praktisk info
Kurset blir på 1. Øvsttuns hytte på Totland på Nesttun. Totlandshytten ligger like ovenfor game Riple skule. Adressen er Totlandsvegen 478, Nesttun.

Kurset er gratis for medlemmer i Hordaland krins. For deltakere fra andre kretser er deltakeravgiften 750 kroner.

  • Totlandshytten
  • Eirik Ulltang Birkeland, 48115535
  • Kle deg for å kunne være ute. Ta med vanlig turutstyr som – klesskift, varme klær, lue og votter, speiderskjorte og -skjerf – toalettsaker – god og varm sovepose – liggeunderlag og sitteunderlag – lommelykt/hodelykt – kniv og fyrstikker – innesko/tøfler/tykke sokker Ta også med en leirbålsaktivitet, en pauselek og terminlista til enheten din hjemme (flokk, tropp osv.).
  • 0 kr (for medlemmer i Hordaland krins)
Annonse
Studieforbundet natur og miljø