Kvamsøy leirsted

Kvamsøy leirsted ligger på Kvamsøy utenfor Øystese. Stedet kan leies ved å kontakte kretskontoret.
For å komme til Kvamsøy, må en ta båt. Kretsen har en 17 fot åpen båt liggende i Øystese, og har kontakt med lokale som kan være behjelpelig med å transportere større antall deltakere til Kvamsøy.
Kvamsøy består av et stort hus med soveplass til ca 40 personer og en løe som henger sammen med huset, hvor der er en scene og mulighet for å dekke til langbord. I tillegg er det store uteareal med muligheter for å sette opp telt til minst 200 deltakere.

På Kvamsøy er der også en robåt, en A-jolle (seiler) og diverse leirutstyr som lavvoer og stormkjøkken som kan leies .

Speidere kan leie stedet for kr 60 pr person pr natt. Minimumsleie for en helg er kr 1800,- som inkluderer båten som ligger i Øystese. Andre kan ta kontakt for leiepriser.

_____________________________________________________________

Speiderhytter i kretsen:

_____________________________________________________________

Jotneberghytten, Landåsfjellet

Jotneberghytten ligger ved Nubben på Landåsfjellet. Den har 6 sengeplasser og passer fint til en patruljetur. Av fasiliteter på hytten er gassovn, solcellebelysning vedovn og biotoalett.

Hytten kan leies for en helg for kr 250,- for speidergrupper. Andre må ta kontakt for leiepriser. For å leie hytten, ta kontakt med Hordaland krins.

_____________________________________________________________

Totlandshytten, 1. Øvsttun speidergruppe

Totlandshytten ligger like ovenfor game Ripple Skole. Adressen er Totlandsvegen 478.
En kan parkere tre biler i Svingen ovenfor Totlandsvegen 470D, der kan også speidere møte opp. Det er en kort gåtur over jordet også er en raskt fremme til hytten.

Hytten har ikke innlagt vann, på dette bildet kan man ikke se brønnen, men den er under bakken nede i venstre hjørne. Gå ned trappen ved hushjørnet, og man ser luken til brønnen.
Hytten er utstyrt med vedovn, (peis ute av drift), panelovner i nesten alle rom, 36 sengeplasser fordelt på 4 soverom, stort kjøkken med utstyr til mer enn det er sengeplasser.
Toalettfasilitetene er pr. dags dato en separette og et forbrenningstoalett.

På vinterstid med tele i bakken kan jordet brukes, vår, sommer og høst er det kun området rundt hytten som kan brukes.

Pris for leie er 50kr pr pers pr natt + bruk av strøm.

_____________________________________________________________

Lønavatnet, 1. Voss speidargruppe.

15 min frå Voss sentrum ligger området til Voss speidargruppe.
Området ved Lønavatnet består av hovudhuset med opphaldsrom og kjøkken i 1.etg og 2.etg med rom for 20 soveplassar. Her er innlagt straum og vatn. Oppvarming med varmepumpe. Kjellaren vert brukt som lager.

Uteområdet er eit grønt areal som rommer 2 redskapshus, 1 grindbygg og lavvo med tillaga eldstad. Det er veg heilt fram til området og romsleg med parkeringsplassar. Dyrka mark i området kan kun nyttast vinterstid om det er tele i bakken. Vår, sommar og haust er det kun inngjerda området som kan brukast.

Utstyr ein kan låne hjå oss:
Redningsvestar
2 robåtar
8 kanoar
Kanohengar
Klatreutstyr
5 3-mannstelt
4 Lavvoar
Div. leirutstyr

Ta kontakt for pris og og leie.

_____________________________________________________________

Arna MSK - Seimsetra i Reppadalen

Hytten kan leies for 500kr døgnet.

Seimsetra i Reppadalen med historie tilbake til 1700-tallet. Selve hytten ble gjenreist rundt 1960 etter en brann og ble oppgradert på dugnad med støtte fra privatpersoner og lokale bedrifter i 2021. Enkel men funksjonell standard. Vann hentes i bekken og nødvendige ærend skjer i skogen. Solcellepanel for lys, koking på gass og varme fra vedovn gjør oppholdet behagelig. En natt på Seimsetra er en reise tilbake i tid og et møte med deg selv.

Det er også kanoer, kajaker og optimistjoller til leie

_____________________________________________________________

Annonse
Fana Sparebank